Het laatste nieuws

Vacature

VACATURE

Gezocht: receptioniste/baliemedewerkster/administratief medewerkster

Het Paramedisch Centrum De Nieuwe Dam te Schiedam zoekt een nieuw gezicht voor achter de balie, die het eerste aanspreekpunt is van onze praktijk voor patiënten en die ons administratief ondersteunt.

Wij zijn een centrum voor onder andere fysiotherapie, oefentherapie , logopedie en podotherapie. Met 17 therapeuten en 5 ondersteunende werknemers zijn wij een professionele en toch laagdrempelige praktijk in het centrum van Schiedam, met patiënten uit alle lagen van de samenleving en een grote variatie van afkomst. Vertrouwen en een goede werksfeer zijn belangrijk voor ons en de patiënten merken dat in onze benadering van zowel collega’s als patiënten.

Je werkzaamheden achter de balie bestaan uit het ontvangen van de patiënten, agendabeheer van de therapeuten, afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie, facilitaire ondersteuning en verwerken van de administratie van de therapeuten.

WAT ZOEKEN WE:
– Basisvaardigheden secretariële werkzaamheden (omgaan met computer, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord     en geschrift)
– Minimaal MBO denkniveau
– Eigen initiatief
– Enige kennis van de Engelse taal in met name woord
– Als pré zien wij : ervaring in bovengenoemde werkzaamheden, opleiding medisch secretaresse, flexibiliteit bij het invallen voor
collega’s bij ziekte of vakantie,
– Je bent een persoon die leergierig en representatief is. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor het werk wat je doet en       voert dit nauwkeurig uit.

 

WAT BIEDEN WIJ:

– 12,5 uur per week , met mogelijkheid tot invallen voor collega’s en mogelijk uitbreiding van het aantal uren op termijn
– Marktconform salaris
– 8% vakantie toeslag
– 25 vrije dagen (o.b.v. fulltime)
– Afwisselende werkzaamheden
– Gezellig team, veel patiëntencontact, inspirerende werkomgeving

 

Richt je motivatiebrief met CV vóór 31-03-2022 aan info@denieuwedam.nl ten name van Winny Hartman.
Voor een indruk van de praktijk kijk op www.denieuwedam.nl

Dit bericht is geplaatst op 10 februari 2022 ← Keer terug naar het nieuwsoverzicht

Maak vandaag nog een afspraak