Manuele Therapie

Door gewrichten op een bepaalde manier te bewegen kan de beweeglijkheid van de gewrichten snel worden vergroot. De pijn neemt dan af en de beweging van de gewrichten kan verbeteren. Veel klachten die veroorzaakt worden door problemen in gewrichten kunnen door de manueeltherapeut positief beïnvloed worden. Daarbij kunt u denken aan: hoofd- en nekpijn nek- en schouderklachten, zonder of met uitstraling in de armen, rugklachten hoog in de rug met rib- en borstpijn, lage rugklachten zonder of met uitstraling in de benen.

 

 

Of manuele therapie voor úw klacht geschikt is, moet blijken tijdens het manueeltherapeutisch onderzoek bij de eerste afspraak.

Manueel therapeuten binnen onze praktijk zijn Maikel van Aalst, Etelka Burghout en Marie-Louise Lenssinck.

Lees voor meer informatie onze folder.

 

Andere therapieën

Bij Paramedisch centrum De Nieuwe Dam kunt u terecht voor problemen met het bewegen, de houding,  diverse pijnklachten en de spraak

Maak vandaag nog een afspraak

In verband met het coronavirus is de praktijk tijdelijk gesloten. Via telefoon- en videoconsulten kan er wel behandeling plaatsvinden.

 

Heeft u lichamelijke klachten en heeft u behoefte aan advies en oefeningen voor thuis? Dan zijn telefonische en videoconsulten een goed alternatief.

Deze consulten worden door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Dit geldt voor nieuwe aanmeldingen en voor mensen die al onder behandeling zijn.

 

Bel nu 010-7891600 of mail admin@denieuwedam.nl om een afspraak te maken. Ook als u vragen heeft.