Logopedie

Wanneer u, of uw kind problemen heeft op het gebied van de taal, spraak, adem, stem, gehoor of het eten en drinken sta ik voor u klaar om u te helpen.

Mijn praktijk is lid van de Nederlandse vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).  De praktijk staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Ik houd mijn kennis op peil door het volgen van na- en bijscholingen,

Wanneer Logopedie

Bent u wel eens ongerust over het praten van uw zoon of dochter? Heeft u zelf last van uw stem? Bij deze vragen kan de logopedist misschien iets voor u betekenen.

De logopedist biedt therapie en geeft advies aan kinderen en volwassenen die problemen ondervinden bij het communiceren. Deze problemen worden onderverdeeld in aandachtsgebieden. Deze zijn:

  • Taal
  • Spraak
  • Stem
  • Adem
  • Eten en drinken (bij jonge kinderen)
  • Gehoor

Wie ben ik?

In ben Salima Aouadi. Binnen de logopedische praktijk heb ik affiniteit met het werken met kinderen die spraak- en taalontwikkelingsproblemen hebben.

Heeft u vragen of twijfelt u of logopedie iets voor u of uw kind kan betekenen, loop even langs, bel of mail voor advies.

Telefoon: 010 – 789 16 00
salima@denieuwedam.nl

Lees voor meer informatie de folder.

Andere therapieën

Bij Paramedisch centrum De Nieuwe Dam kunt u terecht voor problemen met het bewegen, de houding,  diverse pijnklachten en de spraak

Maak vandaag nog een afspraak

In verband met het coronavirus is de praktijk tijdelijk gesloten. Via telefoon- en videoconsulten kan er wel behandeling plaatsvinden.

 

Heeft u lichamelijke klachten en heeft u behoefte aan advies en oefeningen voor thuis? Dan zijn telefonische en videoconsulten een goed alternatief.

Deze consulten worden door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Dit geldt voor nieuwe aanmeldingen en voor mensen die al onder behandeling zijn.

 

Bel nu 010-7891600 of mail admin@denieuwedam.nl om een afspraak te maken. Ook als u vragen heeft.