Over ons

Bij Paramedisch centrum De Nieuwe Dam kunt u onder andere terecht voor problemen met het bewegen, de houding, de spraak en diverse pijnklachten. In nauwe samenwerking met Schiedamse huisartsen en de regionale ziekenhuizen staan ruim vijftien therapeuten voor u klaar. Ons centrum is voor een ieder – dus ook invaliden – onbeperkt toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kunt u zich bij ons aanmelden.

De eerste afspraak

Bij de eerste afspraak vormt de therapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw probleem. Op basis daarvan stelt deze in overleg met u een persoonlijk behandelprogramma op.

De vergoeding

De behandelingen voor volwassenen boven de 18 jaar worden over het algemeen zonder eigen risico vergoed door de zorgverzekeraars, als u daarvoor aanvullend bent verzekerd.

Voor jongeren tot 18 jaar zit therapie in de basisverzekering. Voor mensen met sommige chronische aandoeningen worden behandelingen vanaf de eenentwintigste  zitting vanuit de basisverzekering vergoed. Als u niet aanvullend bent verzekerd voor therapie dient u de behandelingen contant af te rekenen.

Check altijd zelf uw zorgverzekering!

Maak vandaag nog een afspraak