Zonder verwijzing

Sinds 2006 is fysiotherapie direct toegankelijk. Een verwijzing voor fysiotherapie of bekkenfysiotherapie is dus geen noodzaak.

Als een huisarts of specialist u doorverwijst naar bekkenfysiotherapie is het echter wel prettig als hij/zij een verwijzing meegeeft waarop zijn/haar diagnose is vermeld, zodat wij weten wat deze arts van ons verwacht.

Bij klachten van incontinentie voor urine mogen 9 behandelingen uit de basisverzekering worden gedeclareerd. Hiervoor is wel een verwijzing van een arts/specialist nodig, waar het woord “urine incontinentie”, “urineverlies” of “incontinentie” op vermeld staat. Let op: in dit geval wordt wel uw eigen risico aangesproken.

Andere therapieën

Bij Paramedisch centrum De Nieuwe Dam kunt u terecht voor problemen met het bewegen, de houding,  diverse pijnklachten en de spraak

Maak vandaag nog een afspraak

In verband met het coronavirus is de praktijk tijdelijk gesloten. Via telefoon- en videoconsulten kan er wel behandeling plaatsvinden.

 

Heeft u lichamelijke klachten en heeft u behoefte aan advies en oefeningen voor thuis? Dan zijn telefonische en videoconsulten een goed alternatief.

Deze consulten worden door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Dit geldt voor nieuwe aanmeldingen en voor mensen die al onder behandeling zijn.

 

Bel nu 010-7891600 of mail admin@denieuwedam.nl om een afspraak te maken. Ook als u vragen heeft.