Tinnitus / Oorsuizen

Wat is tinnitus?

Tinnitus wordt ook wel oorsuizen genoemd. Mensen met tinnitus horen geluiden die anderen niet horen. Dat kan zijn bonzen, piepen, suizen, fluiten of een ander geluid. Het geluid is er soms of altijd. Het geluid kan door de dag heen harder en zachter zijn.

Tinnitus kan iedereen overkomen, op elke leeftijd. Er zijn verschillende oorzaken voor het krijgen van tinnitus. Vaak heeft tinnitus ook een relatie met nek en/of kaakklachten.

klik hier voor twee verklaringsmodellen.  De gevolgen voor de mensen die het hebben en de mensen om hen heen zijn groot. Zoek hulp als u in uw dagelijks leven last heeft van uw tinnitus.

 

 

Andere therapieën

Bij Paramedisch centrum De Nieuwe Dam kunt u terecht voor problemen met het bewegen, de houding,  diverse pijnklachten en de spraak

Maak vandaag nog een afspraak

In verband met het coronavirus is de praktijk tijdelijk gesloten. Via telefoon- en videoconsulten kan er wel behandeling plaatsvinden.

 

Heeft u lichamelijke klachten en heeft u behoefte aan advies en oefeningen voor thuis? Dan zijn telefonische en videoconsulten een goed alternatief.

Deze consulten worden door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Dit geldt voor nieuwe aanmeldingen en voor mensen die al onder behandeling zijn.

 

Bel nu 010-7891600 of mail admin@denieuwedam.nl om een afspraak te maken. Ook als u vragen heeft.